Internationalt

Verden skal være talenternes legeplads

Vi arbejder for at gøre det lettere at skabe netværk, udveksling og co-produktioner med filmskabere og værksteder fra andre lande.

Nordic Light Workshop

Nordic Light workshop with lighting designer Luisa Fanciullacci, is a four days’ workshop that will give you a deeper knowledge about light and moviemaking. Our main focus will be to create the typical “Bergman light” or “Nordic natural light” trough with different setting.

Who: You are a talent (20-30 years old) in the field of cinematograph/lighting master or aiming towards this professions. You have some experience and have been involved in a couple of short films.

Read more below.

Open call: Screen Talent Europe Pitching Forum 2018

Vil du have 5000 Euro til din næste kortfilm? Har du mod på at pitche din idé på Norwegian Short Film Festival?

Screen Talent Europe har open call til deres pitching forum 2018, hvor 10-14 kortfilmsskabere har muligheden for at pitche deres idé og vinde et produktionslegat.

Odense Filmværksted indstiller én filmskaber til optagelse. For at komme i betragtning skal du, foruden at opfylde kravene fra Screen Talent Europe, have en tilknytning til Odense Filmværksted.

Danish Chinese Talent Camp 2017

I 2017 lancerede vi for første gang vores dansk-kinesiske talentcamp for 10 udvalgte danskere og 10 udvalgte kinesere i samarbejde med Lifelong Learning og Allab i Chengdu. Vi udvidede derfor talentcampen til to camps – én i Odense under OFF17 med fokus på fiktion og én i Chengdu med fokus på dokumentar.

I 2018 arrangerer vi en ny talentcamp – fokus og ansøgningsprocedure vil fremgå på siden her i foråret 2018.

Vlogs

Vi sender i ny og næ talenter til udlandet, så de kan drage nyttige erfaringer og etablere et internationalt netværk. Her kan du se nogle af de hilsner, de har sendt hjem til os fra nær og fjern, og du kan se endnu flere på vores YouTube-kanal.

Screen Talent Europe

Screen Talent Europe er et europæisk filmværkstedssamarbejde og netværk mellem filmværksteder eller lignende fonde fra Irland, Tyskland, Sverige, Norge, Nordirland og Færøerne.

I STE-samarbejdet arbejder vi på at fremme talentudvikling og ønsker at promovere og skabe samarbejder mellem vores partnere og vores talenter. Vi ønsker derudover at gøre det lettere at skabe co-produktioner på tværs af de deltagende lande. Se mere om Screen Talent Europe her: http://screentalent.eu/

Talent Camp

Talent Camp er en uge med undervisning, workshops og masterclasses fra morgen til aften. Filmtalenter fra Danmark, Europa og resten af verden kan ansøge om at være med.

Vi optager ca. 25 deltagere hvert år, som får en fantastisk oplevelse og et stort netværk. For Odense Filmværksted er Talent Camp en mulighed for at give lokale filmskabere et internationalt netværk samt at vise udenlandske filmskabere, at Fyn er film!