Ofilm tilbyder

Følg os på de sociale medier – så er du altid opdateret på vores seneste aktiviteter

Vi har en række aktiviteter, der løber af stablen hvert år og som involverer en masse filmtalenter, kulturinstitutioner, samarbejdspartnere og publikummer. Har du lyst til at være med, hører vi gerne fra dig.

I gang med film

Her finder du en spiseseddel med en række aktiviteter og tilbud, som er målrettet forskellige erfaringsniveauer alt efter, hvor du er i din udvikling som filmskaber.

Events

Vi arrangerer alt fra filmvisninger til masterclasses til skæve kulturoplevelser – også på venues rundt omkring i Odense med forskellige samarbejdspartnere.

Til talenterne

Vi skaber og afvikler en lang række forløb og arrangementer hvert år, som har til formål at rekruttere, kompetenceudvikle og afklare vores talenter. Enkelte forløb kræver, at man ansøger om optagelse – ansøgningsproceduren og -skemaerne fremgår herinde, når der er åben for tilmelding.

Til undervisere

På Odense Filmværksted tilbyder vi ”Story Lab” til både elever og lærere i udskolingen i Odense, der skal styrke elevernes digitale dannelse, den enkelte og fællesskabet samt give mulighed for at komme ud i et anderledes læringsmiljø.