Talentforløb

Vi har en lang række af talentforløb, du kan deltage i

Vi har en række aktiviteter, der løber af stablen hvert år, som involverer filmtalenter, kulturinstitutioner, samarbejdspartnere og publikummer. Har du lyst til at være med, kan du ansøge her på siden.

Pure Urban Kultur Battle

Er du filmskaber, musiker eller kunstner? Har du lyst til at vinde 7500 kr.? Så hold godt fast …

Det Fynske Kunstakademi, Kansas City og Odense Filmværksted går sammen om at opfordre aktører inden for disse tre faggrupper til arbejde sammen om at skabe skæve produktioner, hvor kulturformer sættes sammen.

Konkurrencen finder sted på Pure Festival den 1. juni 2018, hvor grupper skal battle mod hinanden med deres produktioner. Præmien til førstepladsen er 7500 kr.

Som inspiration til grupperne inviterer Det Fynske Kunstakademi, Kansas City og Odense Filmværksted til tre talks om, hvordan man kan sætte kulturformerne sammen.

Odense docs

Hvert år rekrutterer vi unge fra nye lokalområder i Odense til at producere dokumentarfilm under et bestemt tema. Odense Docs fokuserer på at skærpe unges kritiske sans i forhold til dokumentarfilmens fremstilling af virkeligheden og få de unge til at fortælle om dem selv og deres forhold til det omgivende samfund.

”How to YouTube” i Filmspace

På Odense Filmværksted tilbyder vi ”How to YouTube” hver onsdag fra kl. 16-18.

Du kan bl.a. lære at: Idéudvikle til film og web, bruge kamera, lyd og lys, optage på Green Screen, klippe, skabe thumbnails og meget mere.

Tilbuddet er primært henvendt til unge mellem 13-18 år, og tilmelding er ikke nødvendig.