Talentforløb

Vi har en lang række af talentforløb, du kan deltage i

Vi har en række aktiviteter, der løber af stablen hvert år, som involverer filmtalenter, kulturinstitutioner, samarbejdspartnere og publikummer. Har du lyst til at være med, kan du ansøge her på siden.

Taskforce 2018

Odense Filmværksted ønsker at være med til at styrke fremtidens filmproduktion på Fyn. Det gør vi bl.a. ved at træne et Taskforce bestående af unge på linjerne manuskript, producer, klip/lyd og foto/lys.

Deltagerne skal gennem en række workshops og praktiske øvelser, så de kan være med til at højne niveauet af Odense Filmværksteds filmproduktioner generelt og på længere sigt være med til at sikre en stærk forankring af filmindustrien på Fyn.

Deltagerne mødes typisk tre-fire gange om måneden. Et forløb varer ca. fire måneder og afsluttes med en filmproduktion, der får pitch-støtte af Odense Filmværksted.

Pure Film 2018

Pure Film er et halvårsforløb fra april-oktober for en håndfuld fynske filmskabere, der endnu er i gang med at udvikle deres kompetencer inden for filmhåndværket, men som arbejder målrettet mod en karriere i film/tv-branchen. Målet er at styrke deres kompetencer og deres fortællinger, så de kan udvikle og skabe stærke visuelle fortællinger i samarbejde med andre.

Seks filmskabere er valgt til projektet, der faciliteres af Helle Pagter.

Odense docs

Hvert år rekrutterer vi unge fra nye lokalområder i Odense til at producere dokumentarfilm under et bestemt tema. Odense Docs fokuserer på at skærpe unges kritiske sans i forhold til dokumentarfilmens fremstilling af virkeligheden og få de unge til at fortælle om dem selv og deres forhold til det omgivende samfund.

I 2018 har vi fokus på lokalområdet i Bolbro. Stay tuned!

”How to YouTube” med Felix

På Odense Filmværksted tilbyder vi ”How to YouTube” hver onsdag fra kl. 16-18 med Felix Heiberg.

Du kan bl.a. lære at: Idéudvikle til film og web, bruge kamera, lyd og lys, optage på Green Screen, klippe, skabe thumbnails og meget mere. Du kan også få hjælp til et konkret projekt, du sidder og arbejder på.

Tilbuddet er primært henvendt til unge mellem 13-18 år, og tilmelding er ikke nødvendig.

Vi udgiver også løbende How To-videoer på vores YouTube-kanal. Abonner på kanalen, så du aldrig går glip…