Talentforløb

Vi har en lang række af talentforløb, du kan deltage i

Vi har en række aktiviteter, der løber af stablen hvert år, som involverer filmtalenter, kulturinstitutioner, samarbejdspartnere og publikummer. Har du lyst til at være med, kan du ansøge her på siden.

Taskforce 2018

Odense Filmværksted ønsker at være med til at styrke fremtidens filmproduktion på Fyn. Det gør vi bl.a. ved at træne et Taskforce bestående af unge på linjerne manuskript, producer, klip/lyd og foto/lys med fokus på fiktion i live action.

Deltagerne skal gennem en række workshops og praktiske øvelser, så de kan være med til at højne niveauet af Odense Filmværksteds filmproduktioner generelt og på længere sigt være med til at sikre en stærk forankring af filmindustrien på Fyn.

Deltagerne mødes typisk tre-fire gange om måneden. Et forløb varer ca. fire måneder og afsluttes med en filmproduktion, der får pitch-støtte af Odense Filmværksted.

Manus Lab

Manus Lab er en gruppesession faciliteret af Odense Filmværksted, hvor vi går i dybden med op til fire manuskripter, der alle er under udvikling til den store produktionsstøtteordning. Lab’et ligger derfor typisk i ugerne op til ansøgningsfristen.
 
Alle deltagere har læst hinandens manuskripter på forhånd, og der afsættes en time per projekt. Odense Filmværksted sammensætter de endelige grupper.