Til talenterne

Vi har en lang række af talentforløb, du kan deltage i

Vi har en række aktiviteter, der løber af stablen hvert år, som involverer filmtalenter, kulturinstitutioner, samarbejdspartnere og publikummer. Har du lyst til at være med, kan du ansøge her på siden.

Taskforce

Odense Filmværksted ønsker at være med til at styrke fremtidens filmproduktion på Fyn. Det gør vi bl.a. ved at træne et Taskforce bestående af unge på linjerne manuskript, producer, klip/lyd og foto/lys med fokus på fiktion i live action.

Deltagerne skal gennem en række workshops og praktiske øvelser, så de kan være med til at højne niveauet af Odense Filmværksteds filmproduktioner generelt og på længere sigt være med til at sikre en stærk forankring af filmindustrien på Fyn.

Deltagerne mødes typisk tre-fire gange om måneden. Et forløb varer ca. fire måneder og afsluttes med en filmproduktion, der får pitch-støtte af Odense Filmværksted.

Manus Lab

Manus Lab er en gruppesession faciliteret af Odense Filmværksted, hvor vi går i dybden med op til fire manuskripter, der alle er under udvikling til den store produktionsstøtteordning. Lab’et ligger derfor typisk i ugerne op til ansøgningsfristen.
 
Alle deltagere har læst hinandens manuskripter på forhånd, og der afsættes en time per projekt. Odense Filmværksted sammensætter de endelige grupper.

Brug dit håndværk kommercielt

Brug dit håndværk kommercielt er et praksis-crash-course, der klæder dig på til at tjene penge på det filmhåndværk, du normalt trækker på, når du laver dine passionsprojekter.

Forløbet er tredelt og praksisorienteret: Du skal producere en mini-dokumentar eller en SoMe-story undervejs og under supervision og mentoring fra Jesper Quistgaard og Abbi Moreno, der dagligt driver det fynske produktionsselskab InstaFilm.

Dokugruppen

Dokugruppen er et brugerstyret praksisfællesskab, der giver fynske dokumentarister et sted at dele deres idéer og projekter med hinanden.

Medlemmerne mødes regelmæssigt på Odense Filmværksted for at netværke, sparre og talentudvikle hinanden. Odense Filmværksted stiller faciliteter og udstyr til øvelser til rådighed for gruppen og giver et årligt økonomisk tilskud, som kan bruges på mødeudgifter, workshops eller lignende.

Final Feedback

Final Feedback er en gruppesession for op til fire talenter, der har færdiggjort en produktion, som ønsker afsluttende feedback på både projekt og proces, faciliteret af en konsulent fra værkstedet.

Der afsættes en time til hvert talent. Vi ser filmene sammen, undersøger hvad talentet har fået ud af processen og projektet og kigger mod, hvad fremtiden kunne bringe.

Talent Camp

Talent Camp er en uge med undervisning, workshops og masterclasses fra morgen til aften. Filmtalenter fra Danmark, Europa og resten af verden kan ansøge om at være med.

Vi optager ca. 25 deltagere hvert år, som får en fantastisk oplevelse og et stort netværk. For Odense Filmværksted er Talent Camp en mulighed for at give lokale filmskabere et internationalt netværk samt at vise udenlandske filmskabere, at Fyn er film!