Om Ofilm

Vi støtter talentet til at blive den bedste version af sig selv

Vi vil være førende inden for talentudviklingen af digitale, audiovisuelle fortællere til den professionelle branche i samspil med et stærk lokalt, nationalt og internationalt netværk.

Fundament

Vi står på skuldrene af Odense Kommune og fonden Filmtalent – og vi udvikler os konstant. Her kan du læse mere om vores vision, og hvem vi er.

Metode

Omdrejningspunktet i vores talentudvikling er learning by doing ved at give talenter adgang til professionelle produktionsfaciliteter – men vi kan mere end det. Læs om vores metode her.

Bestyrelse

Bag værkstedets medarbejdere står en engageret bestyrelse, der har erfaring og kompetencer inden for teknologi, film- og tv-branchen, adfærdsdesign, jura og meget mere. Her kan du se, hvem de er.

Medarbejdere

Vi har fire dedikerede medarbejdere i vores fold. Se hvem de er og kontakt dem endelig i vores åbningstider, hvis du har spørgsmål.

Inkubationsmiljø

Vi har skabt et lille inkubationsmiljø og udlejer billige kontorpladser. Vil du være en del af fællesskabet, så læs mere her.

Tidligere projekter

Vi søger løbende forskellige fonde, så vi kan realisere de store projekter, vi drømmer om. Her kan du læse lidt mere om, hvad vi tidligere har fået støtte til at lave.