Støtte

Søg støtte til din næste digitale visuelle fortælling

Om du er uerfaren eller har flere filmproduktioner på dit CV, er du altid velkommen til at søge Odense Filmværksted med dit næste digitale visuelle projekt. Kom forbi til en snak – vi har flere muligheder for at få dig i gang.

Pitch støtte

Pitchstøtten er både for den uerfarne og erfarne filmskaber, som vil hurtigt i gang med et simpelt projekt. Puljen kan også søges med henblik på at teste et uddrag af et større projekt.

Produktionsstøtte

Produktionsstøtte er for dig, der allerede har erfaring med at lave film og har opnået et grundlæggende niveau, der gør dig i stand til at forløse projektet.

Supplerende støtte – Filmtalent

Supplerende støtte fra andet filmværksted i Filmtalent kan søges løbende, såfremt du har støtte fra et  filmværksted i FILMTALENT-samarbejdet.

International co-support

International co-support kan søges løbende såfremt du har Produktionsstøtte fra Odense Filmværksted eller et internationalt værksted.

Støtte til visuelle effekter

Støtte til visuelle effekter er en supplerende støtte til dig som har opnået produktionsstøtte og ønsker at bruge visuelle effekter i dit projekt.

Færdigmelding

Når din film er færdig, skal du aflevere lidt forskelligt, før dit projekt er afsluttet, og du kan søge støtte hos os igen.

Udstyr

Når du modtager støtte fra Odense Filmværksted, får du adgang til lån af vores faciliteter samt produktionsudstyr.

Supplerende støtte – Instafilm

Hvis du har fået støtte fra Odense Filmværksted, kan du søge om supplerende støtte hos Instafilm.

Distribution

Du har lavet en film – hva’ nu?

Støttede projekter

Se her hvilke projekter, der har fået støtte på vores respektive støtteordninger.