Talentcamp/TCO
Talentcamp eller TCO, som vi også kalder det, er en uge med undervisning, workshops og masterclasses fra morgen til aften. Filmtalenter fra Danmark, Europa og resten af verden kan ansøge om optagelse. Der optages ca. 30 deltagere hvert år, der får en kæmpe oplevelse og et stort netværk. For Odense Filmværksted er det en mulighed for at give lokale filmskabere et netværk i udlandet og vise udenlandske unge filmskabere, at Fyn er film!

Overall, I think it was a great experience and I wish you to organize this camp for many many years. And I know that every future participant will be very lucky and happy to attend it!

Gabriele Urbonaite, Ukraine

I 2017 er Talentcampen et dansk-kinesisk samarbejde mellem Odense Filmværksted, Lifelong Learning og Allab i Chengdu. Det betyder, at campen udvides fra én til to og løber af stablen i begge lande – hhv. i Odense i august og i Chengdu til oktober. Vi optager 10 danskere og 10 kinesere på årets camp, og deltagerne følges tæt under hele forløbet af OSCAR-vinder Martin Strange-Hansen.

Links:

Talentcamp Odense

Talentcamp Odense Facebook