Går du med en filmskaber i maven? Har du lyst til at prøve dig selv af i branchen?

Se mere om Taskforce her

Odense Filmværksted ønsker at være med til at styrke fremtidens filmproduktion på Fyn. Det gør vi ved et Taskforce bestående af unge talentfulde instruktører, filmteknikere, manuskriptforfattere og producere med bopæl på Fyn. Disse upcoming talenter skal gennem en række dedikerede workshops og praktiske øvelser opkvalificeres. Vi gør dette for, at de kan være med til at højne niveauet af Odense Filmværksteds filmproduktioner generelt, og på længere sigt være med til at sikre en stærk forankring af filmindustrien på Fyn.

Taskforce er det perfekte sted at starte med at opbygge det netværk, som er nødvendigt, for at man kan etablere sig i branchen på sigt.

Du behøver ikke at have kendskab til filmbranchen i forvejen, så længe du bare brænder for at fortælle historier, og er ivrig efter at dygtiggøre dig.

Taskforce løber over efteråret og foråret, og afslutter forløbet med en kortfilmsproduktion.

Taskforce vil bestå af:

Teknik Taskforce (6 personer)

Manus Taskforce (3 personer)

Producer Taskforce (3 personer)

Instruktør Taskforce (2 personer)

Hvis du er interesseret i at blive en del af holdet, så kom til infoaften på Odense Filmværksted mandag d. 14. august kl. 16:00, eller skriv til filmkonsulent Nicklas Clark på filmkonsulent@ofilm.dk. Skriv gerne lidt om dig selv og din motivation for at deltage.

Næste ansøgningsfrist er 23. august 2017.

Taskforce i efteråret2017 har opstart d. 4. september kl. 16:00. Taskforce vil mødes seks eftermiddage/aftener i løbet af september, oktober og november. Forløbet afsluttes med en kortfilmsproduktion i november, der faciliteres af Odense Fillmværksted.