Går du med en filmskaber i maven? Har du lyst til at prøve dig selv af i branchen?

Odense Filmværksted ønsker at være med til at styrke fremtidens filmproduktion på Fyn. Det gør vi ved et Taskforce bestående af unge talentfulde instruktører, filmteknikere, manuskriptforfattere og producere med bopæl på Fyn. Disse upcoming talenter skal gennem en række dedikerede workshops og praktiske øvelser opkvalificeres. Vi gør dette for, at de kan være med til at højne niveauet af Odense Filmværksteds filmproduktioner generelt, og på længere sigt være med til at sikre en stærk forankring af filmindustrien på Fyn.

Taskforce er det perfekte sted at starte med at opbygge det netværk, som er nødvendigt, for at man kan etablere sig i branchen på sigt.

Du behøver ikke at have kendskab til filmbranchen i forvejen, så længe du bare brænder for at fortælle historier, og er ivrig efter at dygtiggøre dig.

Taskforce løber over efteråret og foråret, og afslutter forløbet med en kortfilmsproduktion.

Taskforce vil bestå af:

Teknik Taskforce (6 personer)

Manus Taskforce (3 personer)

Producer Taskforce (3 personer)

Instruktør Taskforce (2 personer)

Hvis du er interesseret i at blive en del af holdet, så kom til infoaften på Odense Filmværksted onsdag d. 5. jan. kl. 16:00, eller skriv til filmkonsulent Nicolas Hammer på nh@ofilm.dk. Skriv gerne lidt om dig selv, og din motivation for at deltage.

Deadline for næste tilmeldelse er mandag d. 9. januar 2017.

Taskforce i foråret 2017 har opstart d. 16. januar kl. 16:00. Taskforce vil mødes seks eftermiddage/aftener i løbet af januar, februar og marts. Forløbet afsluttes med en kortfilmsproduktion i april/maj.