Talentprogrammer

Tjek menukortet neden for.

Vi har en lang række af talentprogrammer – nogen længere end andre
– og du kan være med.

Taskforce

Vi vil styrke fremtidens filmproduktion på Fyn. Det gør vi bl.a. ved at træne et Taskforce bestående af unge på linjerne producer, klip, lyd og filmfotograf med fokus på fiktion i live action.

Som deltager skal du gennem en række workshops og praktiske øvelser, så du kan være med til at højne niveauet af de filmproduktioner, vi støtter, og på længere sigt være med til at sikre en stærk forankring af filmfødekæden på Fyn.

Som deltager mødes du typisk tre-fire gange om måneden med de andre taskforcere. Et forløb varer ca. fire måneder og afsluttes med en filmproduktion.

Manusgruppen

Manusgruppen er et fællesskab for alle manuskriptinteresserede på alle niveauer. Formålet med gruppen er at skabe et fællesskab for manuskriptforfattere, hvor du kan dele dit materiale, få feedback og give feedback til andre.

Dokugruppen

Dokugruppen er et fællesskab, der giver fynske dokumentarister et sted at dele deres idéer og projekter med hinanden.

Som medlem mødes du regelmæssigt på vores matrikel for at netværke, sparre og talentudvikle dig selv og de andre. Mødedagene arrangerer I selv. Vi stiller faciliteter og udstyr til øvelser til rådighed for Jer og giver et årligt økonomisk tilskud, som I kan bruge på mødeudgifter, workshops, sandwich eller lignende.

Filmklubben

Filmklubben er et afslappet filmfællesskab, der mødes fast hver torsdag hos os, hvor klubbens værter på skift medbringer en hemmelig film og holder et oplæg om den. Formålet er at udbrede medlemmernes filmkulturelle horisont, og klubben er administreret af en demokratisk-valgt bestyrelse.

Kontakt bestyrelsen, hvis du ønsker at blive medlem.

Final Feedback

Final Feedback er en gruppesession for op til fire talenter, der har færdiggjort en produktion, som ønsker afsluttende feedback på både projekt og proces – faciliteret af én af vores interne konsulenter.

Der afsættes en time til dit projekt. Vi ser filmene sammen, undersøger hvad du har fået ud af processen og projektet og kigger mod, hvad fremtiden kunne bringe for jer alle.

Talent Camp

Talent Camp er en uge med undervisning, workshops og masterclasses fra morgen til aften. Filmtalenter fra Danmark, Europa og resten af verden kan ansøge om at være med.

Vi optager ca. 25 deltagere hvert år, som får en fantastisk oplevelse og et stort netværk. For os er Talent Camp en mulighed for at give lokale filmskabere et internationalt netværk og vise udenlandske filmskabere, at Fyn er film.