Klipperum & lokaler

Til dig, der har støtte fra os

Her kan du se, hvad du har af muligheder
for at holde møder og klippe din film hos os.

Mødelokale

Mødelokalet er 33 kvadratmeter (7,5 x 4,4 meter). Det indeholder 10 stole samt et langbord. Der er extra stole i tilfælde af større møder, castings eller lignende.

Der er et 75” 4K TV med HDMI-kabel samt forskellige adapterer og strømforsyning, som du kan bruge til tilslutning af din egen computer.

Der er tilmed mulighed for at få et whiteboard stillet til rådighed, hvis du selv har mod på at bære det ind i lokalet.

Du har mulighed for at brygge kaffe, opbevare mad i køleskab samt opvarme mad i mikroovn i vores nærtliggende køkken.

Biografen

Biografen er 60 kvadratmeter (13,7 x 4,2). Den indeholder 34 stole samt en sofa til hyggesnak eller afslapning.

Lærredet er 161”. Projektoren er en Panasonic PT-VZ57N. Lyden er AVR-X1200W, som kan afspille surround sound. Der er også en Blu-Ray-afspiller.

Der er en computer til rådighed med Office-pakken, men du kan også bruge din egen. Computer specs: intel Core i7-4710HQ CPU 2.50Ghz / 16GB ram

OBS: Computeren er en PC med Windows 10 installeret – men den har også MacDrive på, så den kan læse din Mac-harddisk uden problemer.

Klippesuite 1 (Color Grading & Editing Suite)

Hvis du har fået støtte, kan du booke vores Klippesuite 1 til at klippe og/eller Color Grade din film.

Suiten er renoveret i 2020 og opgraderet med nyt udstyr, så du får den bedst-mulige post-produktion. Du kan bl.a. klippe i dit 8K Raw-materiale uden problemer, hvis du skulle få lyst til det.

Suiten indeholder Blackmagic Mini Panel/ Blackmagic DeckLink Mini 4K/ Eizo ColrEdge CG248-BK -23,8” Monitor med Self Calibration, som virker med DaVinci Resolve. Tastaturet er ligeledes fra DaVinci Resolve. Premiere Pro fungerer også med Blackmagic DeckLink Mini 4K, så du kan bruge Monitoren som referenceskærm.

Software på computen: Photoshop/After Effects/Auditon/Premiere Pro/Illustrator/ DaVinci Resolve.

Computer specs: /3970X 32Core, 64Threads/128GB ram 3600MHz/NVIDIA TITAN RTX/4TB MP600

OBS: Computeren er en PC med Windows 10 installeret – men den har også MacDrive på, så den kan læse din Mac-harddisk uden problemer. Du kan dog ikke bruge din Thunderbolt Harddisk, da det er ikke er USB-C.

Klippesuite 2 (Color Grading & Editing Suite)

Hvis du har fået støtte, kan du booke vores Klippesuite 2 til at klippe og/eller Color Grade din film.

Suiten er renoveret i 2020 og opgraderet med nyt udstyr, så du får den bedst-mulige post-produktion.

Rummet indeholder Blackmagic Mini Panel/ Blackmagic DeckLink Mini 4K/ Eizo ColrEdge CG248-BK -23,8” Monitor med Self Calibration, som virker med DaVinci Resolve & Premiere Pro. Det fungerer også med Blackmagic DeckLink Mini 4K, så du kan bruge Monitoren som referenceskærm.

Software på computen: Photoshop/After Effects/Auditon/ Premiere Pro/Illustrator/ DaVinci Resolve / Pro Tools / Avid Media Composer

Computer specs: HP Z4 G4 Workstation/ i9-7940X 14Core 28Tread/64GB ram 2666MHz/500GB M2.SSD/GeForce RTX2080/

OBS: Computeren er en PC med Windows 10 installeret – men den har også MacDrive på, så den kan læse din Mac-harddisk uden problemer. Du kan dog ikke bruge din Thunderbolt Harddisk, da det er ikke er USB-C.