Kernefortælling

Vi er blevet mere end 40 år gamle, men har aldrig været stærkere.

Vi står på skuldrene af Odense Kommune og Filmtalent og har derudover
et stærkt lokalt, nationalt og internationalt netværk.

Vores vision

Vi vil være førende inden for talentudviklingen af digitale, visuelle fortællere til den professionelle branche i samspil med et stærk lokalt, nationalt og internationalt netværk.

Kernefortælling

Odense Filmværksted er for dig, der vil lave film på Fyn. For dig, der skal finde din vej og for dig, der kan håndtere et Arri Alexa.

Det er her, du laver din første film og lærer af dine fejl. Det er her, du vinder priser på de største festivaler i verden. Og alt derimellem. Vi er et lille værksted, men vi rummer det hele, så længe vi kan mærke mod, passion og vedholdenhed. Vores fokus er nemlig på mennesket bag filmen. Her lærer du ved at gøre det igen og igen. Learning by doing.

I en tid, hvor du kan lære det hele på YouTube, er vi stedet på Fyn, hvor du finder rigtige mennesker med de samme filmdrømme og ambitioner som dig selv. Hvor døren er åben, hvor du kommer og går, og hvor der altid er varm kaffe på kanden.

Vi er en del af Fonden Filmtalent og det internationale netværk Screen Talent Europe. Derfor har vi et stærkt lokalt, nationalt og internationalt netværk til gavn for dig.

Vi lever for Fyn, men sender dig gerne videre i vores netværk til uddannelse eller branche.

Code of Conduct

Vores Code of Conduct har til formål at fungere som en guide for, hvilken adfærd vi forventer af os selv, vores talenter og samarbejdspartnere.

Vi behandler alle henvendelser om brud på vores code of conduct med alvor og fortrolighed.

GDPR

Se her, hvordan vi opbevarer din data.

Politik ved krænkende adfærd

På Odense Filmværksted tolererer vi ikke krænkende adfærd af nogen art. Herunder kan du se, hvordan vi håndterer henvendelser ifm. krænkende adfærd.

Værkstedets rolle & metode

Omdrejningspunktet for vores talenter er learning by doing via økonomisk støtte og udlån af state of the art-produktionsudstyr. Det er vigtigt, at talenterne bruger værkstedet og hinanden. Med andre ord er Odense Filmværksted en arena for crowdsourcing, sparring, vidensdeling og netværk – et rum for læring, fejl og udvikling.

Som værksted lægger vi vægt på en personlig, engagerende og nærværende relation med alle talenter i vores hus. Omdrejningspunktet for vores talentudvikling er Zooming – en metode, der dækker over en række vejledningsværktøjer, hvor du kan blive klogere på dig selv, din historie, din proces og alt derimellem – både individuelt og i grupper.

Vi kan med andre ord hverken give dig svar eller løsninger, men derimod øvelser og spørgsmål, som forhåbentlig gør dig bedre i stand til at identificere og løse dine udfordringer.

Zooming

Zooming er vores metode og tilgang til talentudvikling, der tager afsæt i en række forskellige coaching- og vejledningsværkstøjer, som er udarbejdet på baggrund af mange års læring og erfaring.

Du bliver tilbudt et forløb, hvor dit projekt bliver skærpet både på historien og processen. Dette kan foregå både individuelt og i grupper.

En væsentlig del af Zooming er naturligvis feedback. Feedback skal hos os forstås som en tilgang, der stiller spørgsmål, udfordrer, opmuntrer og vejleder. Herudover vil vi i feedbacksessioner sammenholde vores oplevelse af dit projekt med dine intentioner for dit projekt.

Dit konkrete forløb aftales med vores filmkonsulenter, og forløbet er forpligtende for begge parter.