Serieskolen

Vil du lære fra de bedste i seriebranchen?

Drømmer du om at lave fiktionsserier
og pitche foran den danske seriebranche?

Hvad er Serieskolen med DR Ultra?

Serieskolen med DR Ultra er et nationalt talentudviklingsprogram for dig, som har en fortæller i maven og gerne vil arbejde med animations- eller live-action serier til børn og unge.

Professionelle fra både DR og den danske film- og tv-branche vil undervise og vejlede dig i en bred vifte af emner med fokus på, hvordan du udvikler en serieidé, fortæller episodisk og kommunikerer til din målgruppe.

Serieskolen består af to forløb – først en række online sessioner, og derefter fem boot camps som kræver optagelse. Efter de fem boot camps får du mulighed for at pitche din serieidé til DR Ultra og resten af den danske seriebranche.

Serieskolen med DR Ultra er et 3-årigt partnerskab mellem Filmtalent, herunder filmværkstederne i Aarhus, Odense, København og Viborg, og DR Ultra. Derudover deltager Manuskriptskolen for Børnefiktion som samarbejdspartner i projektet.

Sådan deltager du

Du finder ansøgningsfrister- og skemaer på Serieskolens hjemmeside.

Hvad er Serieskolen med Netflix?

Serieskolen er:
→ Udvikling af jeres egen serieidé med hjælp fra professionelle undervisere og mentorer

→ Tilbud med 3 pop-up workshops i København, Aarhus og Odense, hvor I kan få inspiration og værktøjer til at udvikle jeres første serieidé og få hjælp til at ansøge Serieskolen

→ Et intensivt talentudviklingsprogram med 3 boot camps i København, Aarhus og Odense for 12 udvalgte talenthold

→ Tilbud om professionelle workshops og masterclasses

→ Mulighed for at deltage i mediefestivalen THIS’s seriespor – en konferencedag fyldt med faglig inspiration og netværksmuligheder

→ Mulighed for at møde branchen til et branchepitch

→ Og hvis I er et af de 4 endelige talenthold støtte til produktion af et proof-of-concept på 100.000 kr. samt adgang til værkstedernes professionelle udstyr og vejledning.

Sådan deltager du

Du finder ansøgningsfrister- og skemaer på Serieskolens hjemmeside.